Boombalstage

Augustus

Lievegem

logo
In de week voor Boombalfestival gaat op dezelfde terreinen de Boombalstage door. Deze stage is gekend voor zijn fantastische sfeer, bijzonder goeie docenten en niet te vergeten: het lekkere eten! Iedereen kan deelnemen aan de stage. Jong of oud, absolute beginner of routinier op de dansvloer. Er is voor elkeen een groep zodat je gegarandeerd een boeiende en verrijkende lesweek hebt.

‘s Avonds is het feest! Elke avond spelen twee groepen ten bal. Uiteraard gaat dit gepaard met een gezellige bar met de betere drankjes… Dit bal is gratis voor deelnemers aan de stage. Bezoekers kunnen aan een democratisch tarief meegenieten van deze onvervalste festivalavonden.

Levensgenieters als we zijn, vinden we lekker eten een basisvoorwaarde voor een geslaagde dag. Gelukkig zijn we gezegend met een fantastische ploeg vrijwilligers. Onder leiding van chef-kok Wim maken ze de heerlijkste gerechten klaar. Alle maaltijden worden ter plekke bereidt. We werken enkel met verse producten en gaan zoveel als mogelijk voor bio en fairtrade.


 22 - 25 augustus 2021
  https://boombalfestival.be/seminars